Ohjeet etäohjelmiin liittymisestä ja osallistumisesta

Lämpimästi tervetuloa etä-ohjelmiimme. Käytämme maksutonta ja helppokäyttöistä Zoom-alustaa, jotta myös muut kuin tekniikan taiturit voisivat helposti osallistua ohjelmiimme. Ethän säikähdä pitkiä ohjeita, osallistuminen on helpompaa kuin luuletkaan! Pääasia on, että saat linkistä ohjelman avattua ja siitä eteenpäin sinua kyllä neuvotaan. 

Zoomin testaaminen
Jos et ole käyttänyt Zoomia aiemmin, kannattaa testata käyttöä osoitteessa https://zoom.us/test. Testihuoneessa pääset mm. testaamaan ohjatusti äänen kuuluvuuden ja mikrofonin toiminnan Test Speak & Microphone -toiminnon avulla.

Kuinka mieltä kaunistetaan?

Mike George katsoo sisäänpäin löytääkseen erilaisia ajattelutapoja 

”Olet sitä mitä ajattelet” ja ”oman mielen mukaan” ovat sanontoja, jotka me kaikki tiedämme ja joita käytämme usein ilman että oikeastaan, niin …ajattelemme sitä. Mutta, mitä ajattelet ja miten ajattelet? Ajatteletko, että ajatuksesi vaikuttavat kehoosi? Ja miten ajattelet, että ajatuksesi voisivat vaikuttaa kehoosi? Näihin kysymyksiin ei ole nopeita vastauksia. Kuitenkaan ei tarvita asiantuntijaa todistamaan, että ajatuksilla on voimakas vaikutus kehoon. Ajattele pelon ajatus ja tunne, kuinka sydämesi alkaa lyödä ja adrenaliini virrata. Ajattele huolestuneita ajatuksia työhaastatteluun liittyen ja tunne, kuinka perhoset alkavat lennellä vatsassasi. Ajattele kireitä ajatuksia muutaman päivän ajan, ja huomaa kuinka ihollesi ilmestyy ihottumaa maagisesti tyhjästä. Mitä tahansa ajatellaankaan, se rekisteröityy johonkin osaan kehoa. Tästä syystä kauan ennen kosmetiikkaa todellisen kauneuden sanottiin tulevan sisältäpäin. Tästä syystä myös suurin osa lääkäreistä myöntää nykyisin, että yli 90 % kaikista fyysisistä sairauksista on psykosomaattisia eli ne alkavat ajatuksista mielessä.