Meditaatio

Kaikkein tärkein matka, jonka voit tehdä, on matka sisäänpäin. Tämä on matka totuuteen siitä, kuka sinä todella olet.

Meditaatio – keino itsetuntemukseen

Meditaatio on menetelmä mielen ja sydämen rentouttamiseen ja virkistämiseen. Se auttaa katsomaan sisäänpäin ja yhdistymään alkuperäiseen, henkiseen olemukseen. Meditaatio auttaa yhdistämään henkisen identiteetin fyysiseen todellisuuteen ja palauttaa toimivan ja terveen tasapainon sisäisen ja ulkoisen maailman välille.

 

Rauhaa, Rakkautta ja Onnellisuutta

Raja Jooga-meditaation hyödyt

  • Vapaudu stressistä ja jännittyneisyydestä
  • Paranna henkilökohtaisia suhteitasi
  • Luo hyvinvointia elämääsi
  • Kehitä muistiasi ja keskittymiskykyäsi
  • Mielestäsi tulee selkeämpi ja rauhallisempi
  • Voita negatiiviset tapasi
  • Nuku paremmin
  • Luo yhteys Korkeimpaan ja voimaannuta itsesi

 

Kuinka kauan kestää, että meditaation hyödyt voidaan kokea?

Rauha ja tyyneys voidaan kokea heti. Harjoituksen avulla voidaan tehdä tuosta sisäisestä rauhan tunteesta pysyvä. Raja jooga –meditaatio on keino itsensä transformoimiseen, jolloin vanhat sekä tarpeettomat tavat, tottumukset ja asenteet voidaan luonnollisella tavalla korvata aidoilla, myönteisillä sisäisillä ominaisuuksilla.

Päivän ajatus

Thought for today

Arvo: Menestys ”Kun kaikki tehdään oikean metodin mukaan, seuraa menestys.” Mietiskely Kun emme saavuta menestystä heti, meitä joskus houkuttaa valita oikotie. Vaikka saatamme saavuttaa jotain väliaikaisesti, pitkässä juoksussa siitä ei ole hyötyä – ja joskus sillä on vastakkainen vaikutus siihen, mitä halusimme. Soveltaminen käytäntöön Aina kun olen jonkun tehtävän parissa, minun täytyy varmistaa, että teen sen kunnolla. Vaikka joskus minua houkuttaisikin käyttää helpointa tapaa, tiedän, että tämä vain aiheuttaa minulle ongelmia myöhemmin. Kun näen vaivaa soveltaessani oikeaa menettelytapaa, tiedän, että lopussa se on arvossaan, ja tunnen suurempaa tyydytystä saavutuksesta, kun olen tehtävän loppuunsaattanut.

Tilaa