Luontokeskus Haltian auditorio Nuuksiontie 84
Finland
ESPOO: A Climate of Hope / Toivon ilmapiiri
 
Skrollaa alas suomenkielisiin ohjelmatietoihin

A Climate of Hope - Sunday 2nd of July at 11:00-16:30
An environmental awareness day in Nuuksio's Nature Centre Haltia
 
Join us for "A Climate of Hope," a transformative program that intertwines the pressing issue of climate change with our collective well-being and the power of renewable energy. Through insightful discussions we aim to inspire positive action and restore respect and trust.
 
Together with experienced speakers, let's embark on a journey towards a harmonious coexistence with our environment, fostering hope and resilience for a brighter tomorrow. Join us at the "Climate of Hope" and be part of the solution.
 
More about the speakers:
 
Golo Pilz is the founder of India Care charity organisation and presently, he is directing the construction of India One, a 1MW solar thermal power plant. This is an innovative R&D project jointly sponsored by the German (BMUB/GIZ) and Indian Governments (MNRE). Golo advocates sustainable solutions through an ethical and value-based approach.  He is an experienced presenter and participates regularly in UN Climate Conferences. He has also co-founded the Brahma Kumaris Environment Initiative with Sonja Ohlsson.
 
Max Aunola, MSc Sociology, is the co-founder and president of nonprofit associatons Elämän perusymmärrys ry and Yhteisöarkkitehtuuri ry. He specialises in finding creative solutions to life's challenges, both on a personal level and on a societal level. Max has a lot of experience in helping people to get through difficult crises. Through his accurate observation skills, while working with people, he can find the relevant areas, which require attention. Max is especially interested in matters of schooling and education.
 
Martta  Nieminen has a background in biology and is now a Doctoral Candidate at Department of Management, Organization and Management unit, Aalto University. The overarching theme of her research is regenerative organizing and nonhuman perspectives. She is fascinated by how humans and more-than-humans come together and how we may co-create multispecies sustainability. Social justice and inclusion are also themes that she carries with her.
 
Sonja Ohlsson has been the director of BK meditation centre in Copenhagen since 1995. She has taught positive thinking, stress management and Raja Yoga meditation as a volunteer to various businesses and university staff members both in Denmark and abroad. She has actively participated in the UN Climate Change Conferences as one of the key figures in the BK Environmental Team.
 
Schedule for the day:
11:00 – 12:15 Golo Pilz: World in transition
12:15 – 13:30 Lunch break (Haltia restaurant, self-funded)
13:30 – 15:00 Panel discussion - A Climate of Hope: Golo Pilz, Max Aunola and Martta Nieminen hosted by Sonja Ohlsson
15:00 – 16:30 Outdoor activities (optional)
 
How to get there:
Address:
Haltian luontokeskus - Auditorium
Nuuksiontie 84, 02820 Espoo
 
Haltia is accessible by car, bus or even by cycling or hiking. Here you can check the options for public transport.
 
Language:
This event is in English with Finnish translation by request
 
This event is free of charge! Please register at the bottom of the page.
If you would like to make a donation, it's possible by bank transfer: Brahma Kumaris Finland FI30 1378 3000 2215 86 Viitenumero: 1041
 
All donations are used to cover the costs of future events.
 
Queries:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..org
 
 
 
Toivon ilmapiiri - sunnuntaina 2.7. klo 11:00-16:30
Ympäristötietoisuuden päivä Nuuksion Haltian luontokeskuksessa
 
Tervetuloa Toivon ilmapiiri -tapahtumaan, jossa tavoitteenamme on luoda muutosta lisäämällä ymmärrystä ilmastonmuutoksen, yhteisen hyvinvointimme, sekä uusiutuvien energiamuotojen välisestä yhteydestä. Oivalluksia herättävien keskustelujen kautta pyrimme luomaan innostusta myönteisiin tekoihin, sekä lisäämään kunnioitusta ja luottamusta tulevaan.
 
Asiantuntevien keskustelijoiden kanssa voimme kulkea kohti ympäristöä kunnioittavaa yhteiselämää, lisäten toivoa ja kestävyyttä matkallamme kohti valoisampaa huomista. Tule mukaan "Toivon ilmapiiriin" ja ole osa ratkaisua!
 
Tietoa puhujista:
 
Golo Pilz on perustanut hyväntekeväisyysjärjestö IndiaCaren ja hän on India One 1MW aurinkovoimalan suunnittelu- ja rakennustiimin kantava voima. Tällä hetkellä hän toimii myös Brahma Kumariksen ja sen sisarjärjestön WRST:n (World Renewal Spiritual Trust) uusiutuvan energiankäytön neuvonantajana. Hän on myös perustanut Brahma Kumariksen ilmastoaloitteen vuonna 2009 yhteistyöllä Sonja Ohlssonin kanssa ja he ovat siitä lähtien osallistuneet aktiivisesti YK:n ilmastokokouksiin.
 
Max Aunola VtM., sosiologia, on voittoa tavoittelemattomien Elämän perusymmärrys ry:n ja Yhteisöarkkitehtuuri ry:n perustajajäsen ja puheenjohtaja. Max on erikoistunut kehittämään luovia ratkaisumalleja elämän haasteisiin sekä yksilöllisellä että yhteiskunnallisella tasolla. Hänellä on runsaasti kokemusta ihmisten auttamisesta vaikeiden kriisien selvittämisessä. Siinä hänellä on työkaluinaan tarkka huomiokyky sekä erityinen taito nostaa kunkin ihmisen elämäntilanteelle olennaisia aiheita esiin. Kasvatukseen ja koulutukseen liittyvät aiheet ovat Maxille erityisen tärkeitä.

Martta Nieminen on taustaltaan biologi, ja hän on tällä hetkellä väitöskirjatutkijana Aalto yliopiston johtamisen laitoksella. Hänen tutkimustyönsä perustavana teemana on uudistava organisoituminen ja ei-inhimillinen toimijuus. Häntä kiehtoo se, kuinka ihmiset ja ”more-than-humans”, eli enemmän kuin ihmiset, ovat yhteydessä toisiinsa ja kuinka voimme yhdessä luoda monilajisuutta kestävällä tavalla. Sosiaaliset oikeudet ja osallisuus ovat myös hänelle tärkeitä aiheita.
 
Sonja Ohlsson on Kööpenhaminan BK -meditaatiokeskuksen johtaja ja on ohjannut sen toimintaa vuodesta 1995 lähtien. Hän on opettanut positiivista ajattelua, stressinhallintaa, itsensä kehittämistä ja Raja jooga -meditaatiota vapaaehtoistyönä eri yhtiöiden ja yliopistojen henkilökunnalle sekä Tanskassa että ulkomailla. Hän on osallistunut aktiivisesti YK:n ilmastokokouksiin.
 
Päivän ohjelma:
11:00 – 12:15 Golo Pilz: Maailma muutoksessa
12:15 – 13:30 Lounastauko (Ravintola Haltia, omakustanteinen)
13:30 – 15:00 Paneelikeskustelu - Toivon ilmapiiri: Golo Pilz, Max Aunola ja Martta Nieminen, haastattelijana Sonja Ohlsson
15:00 – 16:30 Valinnaista ohjelmaa ulkona
 
Saapuminen:
Osoite:
Haltian luontokeskus - Auditorio
Nuuksiontie 84, 02820 Espoo
 
Nuuksioon pääsee autolla, julkisilla tai jopa pyörällä tai patikoiden! Lisätiedot: https://haltia.com/aukioloajat-ja-paasyliput/
 
Kieli:
Tapahtuma on englanniksi. Suomenkielistä käännöstä on mahdollista kuunnella Zoomin kautta. Sitä varten tarvitset oman puhelimen ja kuulokkeet, sekä pääsyn Zoom-ohjelmaan.

Tapahtumaan on vapaa pääsy! Ilmoittautumiset sivun alaosassa.
Halutessaan on mahdollista tehdä vapaaehtoinen lahjoitus tilille: Brahma Kumaris Finland FI30 1378 3000 2215 86 Viitenumero: 1041. Kaikki lahjoitukset käytetään tulevien tapahtumien käytännön kulujen kattamiseen.

Lisätiedot:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

 

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.