Olen löytänyt ystäväkseni

Olin etsinyt jotain elämääni jo useamman vuoden ajan, tietämättä oikein mitä se oli.

Henna, 31 v

Olin etsinyt jotain elämääni jo useamman vuoden ajan, tietämättä oikein mitä se oli. Aiemmin olin vapaa-ajallani viihdyttänyt itseäni elokuvien katselemisella, juhlimisella tai käyttänyt aikaani murehtimiseen milloin minkäkin arkihuolen tai ihmissuhteen vuoksi. Kuitenkin sisimmässäni tiesin, että on olemassa jotain syvempää, merkityksellisempää, kuin se elämä, jota elin. Vihdoin vastaani tuli ilmoitus Brahma Kumariksen järjestämästä luennosta. Menin uteliaana kuuntelemaan, ja jo ilmapiiristä tiesin, että olin tullut oikeaan paikkaan. Tästä luennosta alkoi matkani kohti todellisen olemukseni, sielun, ymmärtämistä.

Tieto, jota Brahma Kumariksen kautta olen saanut on hyvin kallisarvoista, ja rajajoogameditaation avulla olen alkanut puhdistaa mieltäni negatiivisista ja turhista ajatuksista, joita aiemmin pyörittelin mielessäni pitkin päivää. Tämän myötä myös sanoistani ja teoistani on tullut laadukkaampia, minusta on tullut onnellisempi ja pystyn suhtautumaan ulkoisen maailman tuomiin haasteisiin tyynemmin, hermostumatta.

Elämässäni on nykyään sellaista sisältöä, jota en aiemmin olisi voinut edes kuvitella. Olen löytänyt ystäväkseni Korkeimman sielun, jolta saan sisäistä voimaa, valoa ja rakkautta niin paljon kuin haluan ja tämän ansiosta koen olevani turvassa, riippumatta siitä, mitä ulkopuolella tapahtuu. Olen edelleen matkalla, mutta nyt voin suhtautua elämäni draamaan kevyemmin, sillä tiedän, että todellinen maailma on rauhan maailma ja voin viettää aikaani siellä aina, kun vain päätän niin.