Brahma Kumaris Verkossa Finland
Ram Prakash: Hyvyys & Onnellisuus

Ram Prakash: Hyvyys & Onnellisuus

Hyvyys = hyväntahtoisuutta, joka on kirjaimellisesti hyvää tahtoa. Hyvä tahto kehittyy, kun ilmaisemme hyviä toiveita itseämme ja muita kohtaan, niin paljon kuin mahdollista.

Ram Prakash on ammatiltaan rakennusinsinööri, ja hän on harjoittanut ja hyödyntänyt meditaation eheyttävää voimaa jo 44 vuoden ajan. Ram Prakash työskenteli ja selviytyi New Yorkin 9/11 kaksoistornien hyökkäyksestä, poistuen rakennuksesta vain viisi minuuttia ennen kuin se sortui. Hän auttoi monia ihmisiä tämän kriisin keskellä, ja on sen jälkeen luennoinut eri puolilla maailmaa, kuinka meditaatio ja positiivinen asenne voivat auttaa kriisitilanteissa.

Tällä hetkellä Ram Prakash koordinoi aktiivisesti 7 Billion acts of Goodness (7 miljardia hyvyyden tekoa) -kampanjaa. Tämän maailmanlaajuisen kampanjan tavoitteena on ekspontentiaalisesti kasvattaa hyväntahtoisuuden ilmenemistä maailmassa ja saada aikaiseksi hyvyyden ja onnellisuuden vallankumous.

Tervetuloa osallistumaan tähän maksuttomaan hyvänolonluentoon ja lisäämään sitä kautta hyvyyttä & onnellisuutta maailmaan!

Kieli: englanti, joka tulkataan suomeksi

Voit osallistua tapahtumaan Zoomin tai Facebookin kautta

Ohjeet osallistumiseen Zoomin kautta

Klikkaa allaolevaa linkkiä, joka toimii sunnuntaina 16:45->
Zoom on erittäin helppokäyttöinen. Jos et ole aiemmin osallistunut Zoom-kokouksiin lataathan sovelluksen kännykkääsi, padiisi tai tietokoneeseesi. Tarkista, että laitteesi mikrofoni ja kaiuttimet toimivat.
 
Suosittelemme liittymään puheluun ilman ääntä ja videota. Luennon lopuksi on aikaa myös kysymyksille.  
 

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.