Brahma Kumaris Bulevardi 9 A (2 krs.) Finland
HELSINKI: 90 minuuttia mestarin seurassa

 

Kaikki mitä ikinä olet halunnut tietää meditaatiosta

Kysy, kuuntele ja kokeile.

Mitä olet aina halunnut kysyä meditaatiosta, mutta et ole kehdannut tai uskaltanut? Tai ehkä et ole saanut kunnon vastausta kysymykseesi? Tämä on tilaisuutesi. Kysy mitä ikinä haluat - anonyymisti tai kasvokkain. Kaikkiin kysymyksiin vastataan.

Tule tapaamaan meditaatiomestaria, Sisar Mani Modhwadiaa, joka on harjoittanut yli 35 vuoden ajan meditaatiota. Hän on omistautunut palvelemaan maailmaa rakkaudella ajatuksin, sanoin ja teoin. Tämä valovoimainen sisar on syntynyt Afrikassa intialaiseen perheeseen, mutta hän on asunut Englannissa jo parin vuosikymmenen ajan. Hän työskentelee yhtenä päämeditaatio-opettajista Brahma Kumaris henkisen maailman yliopiston Euroopan päämajassa Lontoossa. 

Lopetamme tilaisuuden rakkaudelliseen meditaatioon. Saat maistiaisen siitä minkälaista on omistaa kevyt mieli, jonka avulla on helppoa lentää yli esteiden ja vaikeuksien.

Ohjeet anonyymien kysymysten esittämiseen:

VAIHTOEHTO 1) Kirjoita kysymyksesi ’kommentti-kenttään’ ilmoittautumisen yhteydessä

VAIHTOEHTO 2) Lähetä kysymyksesi osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

VAIHTOEHTO 3) Kirjoita kysymyksesi paperilapulle tilaisuudessa.

Sisar Mani vastaa tilaisuuden aikana niin moneen kysymykseen kuin mahdollista. Tilaisuuden jälkeen lähetämme kaikille halukkaille äänitteen Sisar Manin vastauksista kysymyksiin, joita emme ehtineet käsitellä. Huom! Äänite on vain englanninkielellä.

Tilaisuuden kieli on englanti. Jos haluat tulkkauksen suomeksi niin mainitse siitä ilmoittautuessasi!

Tilaisuuteen on VAPAA PÄÄSY, mutta paikkoja on rajallisesti. Muista ilmoittautua, kiitos!

Lisätiedot: 0400 45 40 49 / 040 910 6245

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.