Brahma Kumaris Verkossa Finland
VERKOSSA: Tiistaimeditaatio

VERKOSSA: TIISTAI-MEDITAATIO

Kaikkein tärkein matka, jonka voit tehdä, on matka sisäänpäin. Tämä on matka totuuteen siitä, kuka sinä todella olet. Meditaation avulla löydät sisäiset voimavarasi ja hyveesi sekä palautat terveen tasapainon sisäisen ja ulkoisen maailman välille.

Osasitpa meditoida tai et - olet tervetullut meditaatiotunnille. Kokeneille meditoijille tunti tarjoaa yhteismeditaation tuoman ryhmävoiman ja ehkäpä uusia näkökulmia omaan meditaatioon. Ensikertalaisille tai vähän meditoineille tunti tarjoaa maistiaisia siitä mitä meditoiminen on. 

Sanallisesti ohjattu meditaatio auttaa keskittymään. Istumme tuoleilla ja mukaan et tarvitse kuin avoimen mielen. Tervetuloa rauhoittumaan ja löytämään sisäinen voimasi!

Voit osallistua joko Zoomin kautta (alla linkki) tai Facebookin kautta (www.facebook.com/opimeditoimaan), josta voit kuunnella meditaatiot myös myöhemmin uudelleen. 

VAPAA PÄÄSY. Avoin kaikille.

Pääset mukaan klikkaamalla alla olevaa linkkiä

 

https://us02web.zoom.us/j/89052263176

 

Passcode: 180169

 

Jos et ole aiemmin osallistunut Zoom-kokouksiin käythän  lataamassa sovelluksen kännykkääsi, padiisi tai tietokoneeseesi klikkaamalla yllä olevaa kokouslinkkiä. Tarkista, että laitteesi mikrofoni ja kaiuttimet toimivat.

Mykistämme osallistujien mikrofonit meditaation ajaksi automaattisesti. Meditaation lopuksi halukkaat voivat jakaa kokemuksiaan. 

Lisätiedot:  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.