-
Kulttuuritalo Laikku Keskustori 4 Finland
TAMPERE: Ohjattu meditaatio

OHJATTU MEDITAATIO

Kaikkein tärkein matka, jonka voit tehdä, on matka sisäänpäin. Tämä on matka totuuteen siitä, kuka sinä todella olet. Meditaation avulla löydät sisäiset voimavarasi ja hyveesi sekä palautat terveen tasapainon sisäisen ja ulkoisen maailman välille.

Osasitpa meditoida tai et - olet tervetullut meditaatiotunnille. Kokeneille meditoijille tunti tarjoaa yhteismeditaation tuoman ryhmävoiman ja ehkäpä uusia näkökulmia omaan meditaatioon. Ensikertalaisille tai vähän meditoineille tunti tarjoaa maistiaisia siitä mitä meditoiminen on. 

Sanallisesti ohjattu meditaatio auttaa keskittymään. Istumme tuoleilla ja mukaan et tarvitse kuin avoimen mielen. Tervetuloa rauhoittumaan ja löytämään sisäinen voimasi!

Tulethan ajoissa Laikun neljänteen kerrokseen, kokoustila Syrjään. Poikkeuksellisesti 8.10 ja 10.12 meditaatio järjestetään Mäkelän kabinetissa. 

HUOM! Tiistaina 10.9. Laikussa ei ole ohjelmaa, sillä samanaikaisesti juhlimme meditatiivista Suojeluksen juhlaa Metson Pihlaja-salissa 18:00-20:00. Tervetuloa sinne!

VAPAA PÄÄSY. Muistathan ilmoittautua, sillä paikkoja on rajallisesti!

Lisätiedot: Ella Saarinen, puh. 040 910 6245, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.