Brahma Kumaris Bulevardi 9 A (2 krs.) Finland
HELSINKI: Astu totuuden valoon / Anna Doiliani

MAKSUTON henkisen hyvinvoinnin luento 23.11. 18:00-20:00 

Meditaation ja psykologian opettaja Anna Doiliani
ASTU TOTUUDEN VALOON

Meillä kaikilla on kolme silmää. Kaksi katsoo ulospäin ja yksi katsoo sisäänpäin. Miksi haluaisimme jäädä kiinni siihen mitä tapahtuu tuolla 'ulkopuolella'? Etsimämme totuus löytyy sisältämme.

Älä kiirehdi. Älä etsi. Ole tietoinen.

Anna Doiliani syntyi ja kouluttautui Kreikassa. Hän on ammatiltaan kreikan kirjallisuuden, filosofian ja psykologian opettaja.

Anna etsi totuutta ja ihmiseleämän merkitystä koko elämänsä, joka johti hänet meditaation pariin vuonna 1987. Siitä lähtien hän on harjoittanut meditaatiota henkilökohtaisesti ja ollut mukana perustamassa Raja Jooga-meditaatiokeskuksia Kreikkaan ja Lähi-Itään.

Nykyään Anna toimii Brahma Kumaris -meditaatiokeskuksen johtajana Beirutissa, Libanonissa. Hän matkustelee ympäri maailmaa vetäen henkisen hyvinvoinnin seminaareja. Annan intohimona on tutkia ihmisen tietoisuuden syvyyksiä ja palvella maailmaa tuomalla ihmisten parhaita  piirteitä näkyviin. 

MAKSUTON luento. Kielenä englanti, joka tulkataan tarvittaessa suomeksi.
 
Tapahtumapaikka: Brahma Kumaris Finland, Bulevardi 9 A (2 krs.)
Sisäänkäynti Cafe Ekbergin kahvilan ja leipomon välisestä ovesta (ratikkapysäkin kohdalla)

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.