Brahma Kumaris Bulevardi 9 A (2 krs.) Finland
HELSINKI: Muinainen Raja Jooga ja Platon luolavertaus / Anna Doiliani

Filosofian opettaja, Raja Jooga-opettaja Anna Doiliani
Muinainen Raja Jooga ja Platonin luolavertaus

Ohjelma on kaksipäiväinen: lauantai ja sunnuntai 16:00-19:30

Sokrateen kuuluisin oppilas, Platon, oli antiikin kreikkalainen filosofi, jota pidetään yhtenä atiikin ja koko historian vaikutusvaltaisimmista filosofeista. Anna Doiliani käsittelee Platonin kuuluisaa luolavertausta ja idän muinaista Raja Jooga filosofiaa luennollaan. 

Luento on hyvin käytännönläheinen ja soveltuu kaikille itsetutkiskelusta ja meditaatiosta kiinnostuneille. Annalla on taito tuoda filosofiat jokapäiväisen arjen tasolle ja esittää asiat niin, että niistä tulee käytännöllisiä työkaluja sisäisen rauhan ja viisauden kokemiseen. Luentoon sisältyy myös ohjattua meditaatiota. 

 

Luennoitsija
Anna Doiliani syntyi ja kouluttautui Kreikassa. Hän on humanisten tieteiden kandidaatti Ateenan yliopistosta. Ammatiltaan hän on kreikan kirjallisuuden, filosofian ja psykologian opettaja.

Anna etsi totuutta ja ihmiselämän merkitystä koko elämänsä, joka johti hänet meditaation pariin vuonna 1987. Siitä lähtien hän on harjoittanut meditaatiota henkilökohtaisesti ja ollut mukana perustamassa Raja Jooga-meditaatiokeskuksia Kreikkaan ja Lähi-Itään.

Nykyään Anna toimii Brahma Kumaris -meditaatiokeskuksen johtajana Beirutissa, Libanonissa. Hän matkustelee ympäri maailmaa vetäen henkisen hyvinvoinnin seminaareja. Annan intohimo on tutkia ihmisen tietoisuuden syvyyksiä ja palvella maailmaa tuomalla parhaat piirteet esiin muista.

MAKSUTON LUENTO. Luentokielenä englanti, joka tulkataan suomeksi.

Tapahtumapaikka: Brahma Kumaris Finland, Bulevardi 9 A (2 krs.)
Sisäänkäynti Cafe Ekbergin kahvilan ja leipomon välisestä ovesta (ratikkapysäkin kohdalla)

Lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 0400 45 40 49

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.