Alppila, Oulu Alppila Finland
OULU: Raja Jooga I-meditaatiokurssi

Raja Jooga I -meditaatiokurssin esittely sunnuntaina 16.2.2020

Haluatko ymmärtää itseäsi syvällisemmin? Haluatko löytää uuden perspektiivin itseesi tai maailmaan? Mietitkö onko olemassa jokin meitä korkeampi voima?

Tervetuloa kurssin esittelykertaan, jolloin kuulet tarkemmin kurssin sisällöstä ja voit päättää haluatko jatkaa kurssia. Varsinainen kurssi kestää yhteensä kuusi kertaa, tiistaisin 17:00-20:00 (18.2.-24.3.)

Raja jooga -meditaatio on helppo ja kaikille avoin menetelmä itsensä kehittämiseen. Sen avulla on mahdollista löytää myös yhteys Korkeimpaan. Harjoittelun myötä saat kosketuksen sisäiseen rauhaan, rakennat harmoniset ihmissuhteet, saat energiaa työelämään ja rauhallisemmat yöunet.

Kurssi sopii kaikille - aloittelijoille tai kokeneemmille meditoijille, jotka haluavat löytää uutta näkökulmaa henkisiin harjoituksiinsa. Kurssilla käydään läpi Raja jooga -meditaation alkeet hyvin käytännönläheisellä ja yksinkertaisella tavalla.

Kurssi sisältää teoriaa, keskustelua ja lyhyitä meditaatioharjoituksia. Mukaan tarvitset vain muistiinpanovälineet ja avoimen mielen.

Lue lisää Raja Jooga -filosofiasta

VAPAA PÄÄSY. Avoin kaikille! Lisätiedot: 044 564 4653 / Riitta Hamara

Kurssi järjestetään Oulun Alppilassa. Ilmoittauduttuasi saat tarkemman osoitteen ja saapumisohjeet sähköpostitse. 

 

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.