-
Brahma Kumaris Verkossa Finland
VERKKOKURSSI: Raja jooga I-meditaatiokurssi

VERKKOKURSSI ZOOMISSA

Raja jooga I-meditaatiokurssi kaksi kertaa viikossa (yhteensä 5 kertaa)

Tiistaisin & torstaisin 7.7.-21.7. 18:00-19:30 (edellyttää osallistumista joka kerralle, ellei toisin sovita) 

Haluatko ymmärtää itseäsi syvällisemmin? Haluatko löytää uuden perspektiivin itseesi tai maailmaan? Mietitkö onko olemassa jokin meitä korkeampi voima?

Raja jooga -meditaatio on helppo ja kaikille avoin menetelmä itsensä kehittämiseen. Sen avulla on mahdollista löytää myös yhteys Korkeimpaan. Harjoittelun myötä saat kosketuksen sisäiseen rauhaan, rakennat harmoniset ihmissuhteet, saat energiaa työelämään ja rauhallisemmat yöunet.

Kurssi sopii kaikille - aloittelijoille tai kokeneemmille meditoijille, jotka haluavat löytää uutta näkökulmaa henkisiin harjoituksiinsa. Kurssilla käydään läpi Raja jooga -meditaation alkeet hyvin käytännönläheisellä ja yksinkertaisella tavalla.

Kurssi sisältää teoriaa, keskustelua ja lyhyitä meditaatioharjoituksia. VAPAA PÄÄSY! Avoin kaikille.

Kurssiteemat:

- Ajatuksen voima
- Sielutietoisuus vs. kehotietoisuus
- Tietoisuuden osat: Mieli, äly ja sanskarat
- Henkinen maailma vs. fyysinen maailma
- Yhteys Korkeimpaan

Ohjeet kurssille osallistumiseen
 
Klikkaa allaolevaa linkkiä:
Linkki ilmoitetaan myöhemmin.
 
 
Zoom on erittäin helppokäyttöinen. Jos et ole aiemmin osallistunut Zoom-kokouksiin käythän hyvissä ajoin lataamassa sovelluksen kännykkääsi, padiisi tai tietokoneeseesi. Tarkista, että laitteesi mikrofoni ja kaiuttimet toimivat. Suosittelemme liittymään puheluun sekä äänellä että videolla (audio & video).  
 
Lisätiedot:
Ella Saarinen, puh. 040 910 6245 

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.