Brahma Kumaris Verkossa Finland
VERKKOKURSSI: Raja jooga I-meditaatiokurssi

VERKKOKURSSI ZOOMISSA

Kurssi järjestetään 7.2. - 7.3.2020 välisenä aikana sunnuntaisin 14:00-15:30 (yhteensä 5 kertaa)

Haluatko ymmärtää itseäsi syvällisemmin? Haluatko löytää uuden perspektiivin itseesi tai maailmaan? Mietitkö onko olemassa jokin meitä korkeampi voima?

Raja jooga -meditaatio on helppo ja kaikille avoin menetelmä itsensä kehittämiseen. Sen avulla on mahdollista löytää myös yhteys Korkeimpaan. Harjoittelun myötä saat kosketuksen sisäiseen rauhaan, rakennat harmoniset ihmissuhteet, saat energiaa työelämään ja rauhallisemmat yöunet.

Kurssi sopii kaikille - aloittelijoille tai kokeneemmille meditoijille, jotka haluavat löytää uutta näkökulmaa henkisiin harjoituksiinsa. Kurssilla käydään läpi Raja jooga -meditaation alkeet hyvin käytännönläheisellä ja yksinkertaisella tavalla. Kurssi sisältää teoriaa, keskustelua ja lyhyitä meditaatioharjoituksia. VAPAA PÄÄSY! Avoin kaikille.

Kurssilla käsiteltävät teemat:
- Ajatuksen voima
-Sielutietoisuus vs. kehotietoisuus
-Tietoisuuden osat: mieli, äly ja sanskarat
-Henkinen maailma vs. fyysinen maailma
-Yhteys Korkeimpaan

Ohjeet kurssille osallistumiseen

 
Klikkaa alla olevaa linkkiä:
https://us02web.zoom.us/j/89100623284

Tai kirjoita ID Zoom-sovellukseen:
Meeting ID: 891 0062 3284
Passcode: rauha
 
 
 
Zoom on maksuton ja erittäin helppokäyttöinen. Käy lataamassa sovellus kännykkääsi, padiisi tai tietokoneeseesi. Zoomia voi käyttää tietokoneessa myös lataamatta sovellusta, pelkän nettiselaimen kautta. Tarkista, että laitteesi mikrofoni ja kaiuttimet toimivat. Suosittelemme liittymään puheluun sekä äänellä että videolla (audio & video).  
 
Lisätiedot:
Henna Apaala, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 939 6440 

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.