Brahma Kumaris Verkossa Finland
VERKKOKURSSI: Raja Jooga I -meditaatiokurssi

VERKKOKURSSI: RAJA JOOGA 1 -meditaatiokurssi 

1. - 29.4. 18:00-19:30 (yhteensä 5 kertaa)

Haluatko ymmärtää itseäsi syvällisemmin? Haluatko löytää uuden perspektiivin itseesi tai maailmaan? Mietitkö onko olemassa jokin meitä korkeampi voima?

Raja Jooga -meditaatio on helppo ja kaikille avoin menetelmä itsensä kehittämiseen. Sen avulla on mahdollista löytää myös yhteys Korkeimpaan. Harjoittelun myötä saat kosketuksen sisäiseen rauhaan, rakennat harmoniset ihmissuhteet, saat energiaa työelämään ja rauhallisemmat yöunet.

Kurssi sopii kaikille - aloittelijoille tai kokeneemmille meditoijille, jotka haluavat löytää uutta näkökulmaa henkisiin harjoituksiinsa. Kurssilla käydään lävitse Raja Jooga -meditaation alkeet läpi hyvin käytännönläheisellä ja yksinkertaisella tavalla.

Kurssi on maksuton ja avoin kaikille.

Kurssin aiheet:

- Ajatukset ja tunteet
- Sielutietoisuus vs. kehotietoisuus
- Mieli, äly ja alitajunta
- Henkinen maailma vs. fyysinen maailma
- Korkein sielu

Lue lisää kurssista.

Kurssi sisältää teoriaa ja lyhyitä meditaatioharjoituksia.
 

Ohjeet osallistumiseen

Klikkaa allaolevaa linkkiä, joka toimii keskiviikkoisin 17:45 alkaen
 
Zoom on erittäin helppokäyttöinen. Jos et ole aiemmin osallistunut Zoom-kokouksiin käythän jo tänään lataamassa sovelluksen kännykkääsi, padiisi tai tietokoneeseesi klikkaamalla yllä olevaa kokouslinkkiä. Tarkista, että laitteesi mikrofoni ja kaiuttimet toimivat.

Lisätiedot: 0400 45 40 49 / Gitte Hulden

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.