Turusen Sahan kulttuurisali Pikisaarentie 10
Finland
OULU: Rauhan ja onnellisuuden aarteet - voimaa meditaatiosta

Rauhan ja onnellisuuden aarteet - voimaa meditaatiosta

Henkinen viisaus opettaa, että rauhan ja onnellisuuden kokeminen on jokaisen ihmisen synnyinoikeus. Maailman yhä monimutkaistuessa ei kuitenkaan ole aina selvää, kuinka ylläpitää myönteistä olotilaa elämässä. Joten kuinka päästä käsiksi ja nauttia rauhan ja onnellisuuden aarteista?

Helsingissä asuva Ella Saarinen on opiskellut ja opettanut Raja jooga -meditaatiota 15 vuoden ajan. Hänen syvällinen, mutta käytännönläheinen tapansa jakaa ajatuksiaan on koskettanut tuhansia ihmisiä sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Kutsumme kaikki aiheesta kiinnostuneet hyvänolon luennolle kauniiseen Oulun Pikisaareen. Tapahtuma sopii sekä aloittelijoille että asiaa jo tutkineille.

Luennolle on vapaa pääsy! Halutessaan on kuitenkin mahdollista tehdä vapaaehtoinen lahjoitus paikalla olevaan lahjoituslaatikkoon tai tilille: Brahma Kumaris Finland FI30 1378 3000 2215 86 Viitenumero: 1041. Lahjoitusvarat käytetään Brahma Kumariksen toiminnan käytännönkulujen kattamiseen.

Lämpimästi tervetuloa voimaantumaan!

Lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 044 564 4653

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.