Brahma Kumaris Verkossa Finland
VERKOSSA: Positiivisen ajattelun kurssi

POSITIIVISEN AJATTELUN KURSSI
Keskiviikkoisin 25.1. - 22.2.2023 18:00-19:00 (yhteensä 5 kertaa)

”Olet mitä ajattelet” Tämä yksinkertainen mutta tosi väite osoittaa, että kaikki mitä sanomme, teemme tai tunnemme on lähtöisin mielestämme. Ihmismielen energia on maailmankaikkeuden suurimpia mutta vähiten ymmärrettyjä energianlähteitä. Kun ymmärrämme ja valjastamme tämän energian, meillä on onnen ja tyytyväisyyden avaimet ja myös eväät ihmissuhteidemme ja olosuhteidemme parantamiseen.


Tällä kurssilla käydään läpi perusasioita mielen toimintaan ja ajatteluun liittyen, sekä opitaan käytännön tasolla, kuinka tehdä jokapäiväisestä elämästä arvokkaampaa keskittämällä huomio sisäisiin piileviin voimavaroihin. Kurssi sisältää myös keskustelua, sekä lyhyitä meditaatioharjoituksia.

Kurssi on maksuton ja avoin kaikille, aikaisempaa kokemusta ei vaadita! Kurssi sopii myös henkisyyttä jo pidempään tutkineille virkistyksenä ja kertauksena.

Osallistumislinkki Zoomiin:
https://us02web.zoom.us/j/88940660167?pwd=eUdseVh2T2k2WFJGZ0R4c1htQXN6dz09
Meeting ID: 889 4066 0167
Passcode: ilo

Voit osallistua luennolle helposti nettiselaimen kautta tietokoneella. Sinun ei tarvitse asentaa sovellusta. Jos haluat osallistua kännykällä tai tabletilla käythän lataamassa maksuttoman sovelluksen. Lue lisää: ohjeet etäohjelmiin liittymisestä ja osallistumisesta
 

Lisätiedot:

Maija Aallas, puh. 040 065 8470 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.