-
Brahma Kumaris Verkossa Finland
VERKOSSA: Raja Jooga I-meditaatiokurssi

Kurssi järjestetään tiistaisin 10.9. - 8.10. välisenä aikana klo 07:15-8:30 (yhteensä 5 kertaa)

Haluatko ymmärtää itseäsi syvällisemmin? Haluatko löytää uuden perspektiivin itseesi tai maailmaan? Mietitkö onko olemassa jokin meitä korkeampi voima? Raja jooga -meditaatio on helppo ja kaikille avoin menetelmä itsensä kehittämiseen. Sen avulla on mahdollista löytää myös yhteys Korkeimpaan. Harjoittelun myötä saat kosketuksen sisäiseen rauhaan, rakennat harmoniset ihmissuhteet, saat energiaa työelämään ja rauhallisemmat yöunet.
Kurssi sopii kaikille - aloittelijoille tai kokeneemmille meditoijille, jotka haluavat löytää uutta näkökulmaa henkisiin harjoituksiinsa. Kurssilla käydään läpi Raja jooga -meditaation alkeet hyvin käytännönläheisellä ja yksinkertaisella tavalla. Kurssi sisältää teoriaa, keskustelua ja lyhyitä meditaatioharjoituksia. 

VAPAA PÄÄSY! Avoin kaikille.

Kurssilla käsiteltävät teemat:
- Ajatuksen voima
-Sielutietoisuus vs. kehotietoisuus
-Tietoisuuden osat: mieli, äly ja sanskarat
-Henkinen maailma vs. fyysinen maailma
-Yhteys Korkeimpaan

Ohjeet kurssille osallistumiseen

Voit osallistua Zoom-kurssille helposti nettiselaimen kautta tietokoneella. On suositeltavaa asentaa maksuton sovellus paremman käyttömukavuuden takia, mutta se ei ole pakollista liittyessäsi mukaan tietokoneella. Jos haluat osallistua kännykällä tai tabletilla käythän lataamassa maksuttoman sovelluksen. Saat osallistumiseen tarvittavan Zoom-linkin sähköpostiisi lähempänä kurssin alkua. Lue lisää: ohjeet etäohjelmiin liittymisestä ja osallistumisesta

 

Liity kurssille tästä linkistä
https://us06web.zoom.us/j/83264767843?pwd=joBoTWXYPNvSlmzgbKCTndjsjddSLW.1
Meeting ID: 832 6476 7843
Passcode: rauha

Henna Birgit, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 849 2207

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.