Brahma Kumaris Verkossa Finland
VERKOSSA: Raja Jooga I-meditaatiokurssi

Kurssi järjestetään maanantaisin ja torstaisin 9.3. - 23.3. välisenä aikana klo 07:15-8:30 (yhteensä 5 kertaa)

Haluatko ymmärtää itseäsi syvällisemmin? Haluatko löytää uuden perspektiivin itseesi tai maailmaan? Mietitkö onko olemassa jokin meitä korkeampi voima?

Raja jooga -meditaatio on helppo ja kaikille avoin menetelmä itsensä kehittämiseen. Sen avulla on mahdollista löytää myös yhteys Korkeimpaan. Harjoittelun myötä saat kosketuksen sisäiseen rauhaan, rakennat harmoniset ihmissuhteet, saat energiaa työelämään ja rauhallisemmat yöunet.

Kurssi sopii kaikille - aloittelijoille tai kokeneemmille meditoijille, jotka haluavat löytää uutta näkökulmaa henkisiin harjoituksiinsa. Kurssilla käydään läpi Raja jooga -meditaation alkeet hyvin käytännönläheisellä ja yksinkertaisella tavalla. Kurssi sisältää teoriaa, keskustelua ja lyhyitä meditaatioharjoituksia. 

VAPAA PÄÄSY! Avoin kaikille.

Kurssilla käsiteltävät teemat:
- Ajatuksen voima
-Sielutietoisuus vs. kehotietoisuus
-Tietoisuuden osat: mieli, äly ja sanskarat
-Henkinen maailma vs. fyysinen maailma
-Yhteys Korkeimpaan

Ohjeet kurssille osallistumiseen

Klikkaa alla olevaa linkkiä:
https://us02web.zoom.us/j/84017810566?pwd=TDBGQ2J5cnhFKzd2NE9sQk1jOHcydz09
Meeting ID: 840 1781 0566
Passcode: yhteys

Voit osallistua kurssille helposti nettiselaimen kautta tietokoneella. Sinun ei tarvitse asentaa sovellusta. Jos haluat osallistua kännykällä tai tabletilla käythän lataamassa maksuttoman sovelluksen. Lue lisää: ohjeet etäohjelmiin liittymisestä ja osallistumisesta


Lisätiedot:
Henna Birgit, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 849 2207

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.