Brahma Kumaris Verkossa Finland
VERKOSSA: Täydellinen minä

Tule kuulemaan ajatuksia siitä, kuinka kehitän ja koutsaan itseäni kohti ehjää minua. Mitä esteitä kohtaan matkalla ja kuinka esteet ylitetään?

Henna Birgitillä on pitkä ura informaatioteknologian alalla ihmisten ja projektien johtajana, liiketoiminnan kehittäjänä ja konsulttina ja lisäksi hän on 3 teinin äiti. Henna Birgit on opiskellut Raj jooga -meditaatiota 4 vuoden ajan. Vapaa-ajallaan hän viihtyy luonnossa marjastaa, sienestää ja eksyy helpposti, mutta löytää aina perille.

Luento on maksuton ja avoin kaikille.

Linkki luennolle:
https://us02web.zoom.us/j/86462711251

Passcode: sunday

Voit osallistua luennolle helposti nettiselaimen kautta tietokoneella. Sinun ei tarvitse asentaa sovellusta. Jos haluat osallistua kännykällä tai tabletilla käythän lataamassa maksuttoman sovelluksen. Lue lisää: ohjeet etäohjelmiin liittymisestä ja osallistumisesta

Joka sunnuntai 17:00-18:00 vaihtuva teema ja luennoitsija
Tämä luento on osa Sunnuntai-luentosarjaa. Käsittelemme erilaisia henkisen hyvinvoinnin teemoja suomalaisten meditaatio-opettajien sekä ulkomaalaisten tähtivieraiden ohjaamana. Sunnuntai-luentoihin kannattaa osallistua Zoomin kautta, jolloin voit valita ulkomaalaisen luennoitsijan kohdalla kuunteletko englantia vai tulkkausta suomen kielelle. Luennot striimataan myös Youtubeen, josta niitä voi käydä katsomassa jälkikäteen nauhoitteena.

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.