Brahma Kumaris Verkossa Finland
VERKOSSA: Kevyesti keskellä päivää

Kevyesti keskellä päivää

Minkälaisia eväitä pakata reppuun, kun on tavoitteena kulkea kevyillä kantamuksilla koko päivän ajan? Entä jos kanssakulkija koittaa ujuttaa reppuun ylimääräistä? Tule kuulemaan ja pohtimaan, miten pysyä kevyenä myös keskellä päivää!

Henna Birgitillä on pitkä ura informaatioteknologian alalla ihmisten ja projektien johtajana, liiketoiminnan kehittäjänä ja konsulttina. Raja Jooga meditaatiota hän on opiskellut neljän vuoden ajan. Vapaa-ajallaan hän viihtyy luonnossa, marjastaa, sienestää ja eksyy helposti, mutta löytää aina perille. 

Luento on maksuton ja avoin kaikille.

Linkki luennolle:
https://us02web.zoom.us/j/86462711251
Passcode: sunday

Voit osallistua luennolle helposti nettiselaimen kautta tietokoneella. Sinun ei tarvitse asentaa sovellusta. Jos haluat osallistua kännykällä tai tabletilla käythän lataamassa maksuttoman sovelluksen. Lue lisää: ohjeet etäohjelmiin liittymisestä ja osallistumisesta

Joka sunnuntai 17:00-18:00 vaihtuva teema ja luennoitsija
Tämä luento on osa Sunnuntai-luentosarjaa. Käsittelemme erilaisia henkisen hyvinvoinnin teemoja suomalaisten meditaatio-opettajien sekä ulkomaalaisten tähtivieraiden ohjaamana. Sunnuntai-luentoihin kannattaa osallistua Zoomin kautta, jolloin voit valita ulkomaalaisen luennoitsijan kohdalla kuunteletko englantia vai tulkkausta suomen kielelle. Luennot striimataan myös Youtubeen, josta niitä voi käydä katsomassa jälkikäteen nauhoitteena.

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.