Brahma Kumaris Verkossa Finland
VERKOSSA: Vapaus - Freedom

Vapaus

Mitä on vapaus? Onko se vapautta, kun olemme vapaita velvollisuuksista ja vastuista, eikä meidän tarvitse noudattaa niitä? Miten voimme tuntea olomme vapaiksi ihmisten ympärillä odottamattomissa tilanteissa? Kun maailma ympärilläni ei ole sellainen kuin haluan sen olevan, voinko silti tuntea olevani vapaa? Kuinka voimme elää rauhassa ja tuntea olomme vapaiksi vaikka meillä on fyysisiä, sosiaalisia, taloudellisia ja tunne-elämän sidoksia? 

Diptee Thapa on ammatiltaan graafinen suunnittelija ja rakastaa hemmotella itseään taiteen ja luovien työpajojen avulla. Hän on kotoisin Nepalista, mutta syntyi Hongkongissa. Hän on opiskellut ja asunut Hongkongissa, Intiassa, Espanjassa ja asuu nyt Suomessa. Hän on erittäin kiinnostunut henkisen "itsen" löytämisestä ja tutkimisesta.

Luento on maksuton ja avoin kaikille.

Linkki luennolle:
https://us02web.zoom.us/j/86462711251
Passcode: sunday

Voit osallistua luennolle helposti nettiselaimen kautta tietokoneella. Sinun ei tarvitse asentaa sovellusta. Jos haluat osallistua kännykällä tai tabletilla käythän lataamassa maksuttoman sovelluksen. Lue lisää: ohjeet etäohjelmiin liittymisestä ja osallistumisesta

Joka sunnuntai 17:00-18:00 vaihtuva teema ja luennoitsija
Tämä luento on osa Sunnuntai-luentosarjaa. Käsittelemme erilaisia henkisen hyvinvoinnin teemoja suomalaisten meditaatio-opettajien sekä ulkomaalaisten tähtivieraiden ohjaamana. Sunnuntai-luentoihin kannattaa osallistua Zoomin kautta, jolloin voit valita ulkomaalaisen luennoitsijan kohdalla kuunteletko englantia vai tulkkausta suomen kielelle. Luennot striimataan myös Youtubeen, josta niitä voi käydä katsomassa jälkikäteen nauhoitteena.

Freedom

What is freedom? Is freedom when we are free from duties, obligations and responsibilities and not comply with them? In unexpected situations and people around me, how can we feel free? "When the world around me is not the way I want it to be, can I still feel to be free? ". How can we live at peace and feel free with physical, social, financial and emotional dependencies?

Diptee Thapa is a professional graphic designer and loves to indulge in art and creative workshops. She is originally from Nepal but was born in Hong Kong. She has studied and lived in Hong Kong, India, Spain and now living in Finland. She takes a high interest in discovering and exploring the Spiritual 'Self.' 

Free event.

Zoom-link to participate:
https://us02web.zoom.us/j/86462711251
Passcode: sunday

You can join easily via web browser without downloading the app. If you are using a cell phone or tablet and do not have the Zoom app, you will need to download the Zoom app:
iPhone or IOS devices:https://zoom.us/download#client_iphone
Android devices:https://zoom.us/download#mobile_app

Contact information: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Gitte Hulden 0400 45 40 49 or Ella Saarinen 040 910 6245

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.