Brahma Kumaris Verkossa Finland
VERKOSSA: Sisäisen rauhan ja tasapainon ylläpitäminen maailman myllerryksessä

Sisäisen rauhan ja tasapainon ylläpitäminen maailman myllerryksessä

Raja-jooga -filosofia antaa ennenkaikkea työkaluja oman sisäisen tasapainon ylläpitämiseen. Tiedetään, että meditaatio on avain rauhalliseen mieleen haastavissa ulkoisen maailman myllerryksissä. Sukelletaan yhdessä tähän aiheeseen. Saat selkeitä työkaluja käytäntöön mielenrauhan saavuttamiseksi joka hetki. 

Maija Aallas on meditaatio-oppilas, äiti ja yrittäjä. Hän on saanut valtavasti oivalluksia kiireiseen yrittäjyyteen ja aika-ajoin haastavaan äitiyteen Raja jooga -filosofiasta kohti tasapainoisempaa ja onnellisempaa elämää.

Luento on maksuton ja avoin kaikille. 

Linkki luennolle:

https://us02web.zoom.us/j/86462711251
Passcode: rauha

Voit osallistua luennolle helposti nettiselaimen kautta tietokoneella. Sinun ei tarvitse asentaa sovellusta. Jos haluat osallistua kännykällä tai tabletilla käythän lataamassa maksuttoman sovelluksen. Lue lisää: ohjeet etäohjelmiin liittymisestä ja osallistumisesta

Joka sunnuntai 17:00-18:00 vaihtuva teema ja luennoitsija

Tämä luento on osa Sunnuntai-luentosarjaa. Käsittelemme erilaisia henkisen hyvinvoinnin teemoja suomalaisten meditaatio-opettajien sekä ulkomaalaisten tähtivieraiden ohjaamana. Sunnuntai-luentoihin kannattaa osallistua Zoomin kautta, jolloin voit valita ulkomaalaisen luennoitsijan kohdalla kuunteletko englantia vai tulkkausta suomen kielelle. Luennot striimataan myös Youtubeen, josta niitä voi käydä katsomassa jälkikäteen nauhoitteena.

Lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Gitte Hulden 0400 45 40 49 tai Ella Saarinen 040 910 6245

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.