Brahma Kumaris Verkossa Finland
VERKOSSA: Vapaudu muiden tuomitsemisesta <br /><br />Detox Judgement

Vapaudu muiden tuomitsemisesta

Ihmisten tuomitseminen on tapa, joka ei ole vain hyödytöntä, vaan se on myös haitallista. Joka kerta kun tuomitsemme jonkun se vahvistaa egoamme, josta vahvistuu se käsitys, että me olemme oikeassa ja toiset väärässä. Tuomitseminen erottaa meidät muista. Se estää nöyryyden ja myötätunnon tunteet, jotka syntyvät tunnistamalla "samankaltaisuutemme" - että meillä kummallakin on valoisa ja pimeä puolemme. Kaikki tuomitsevat, mutta kun ymmärrämme mitä se aiheuttaa itselle ja muille, voimme aloittaa tämän negatiivisen tavan muuttamisen. Alamme arvostaa yhteyden tunnetta ja toistemme voimaannuttamista. 

Samantha Fraser on ollut Brahma Kumariksen opiskelija vuodesta 1994 ja hän työskentelee peruskoulussa. Hän syntyi Lontoossa, mutta hän opetti 20 vuotta Afrikan eri maissa. Hän rakastaa opettamista ja oppimista ja osallistui aktiivisesti Brahma Kumariksen Living Values ​​-koulutusohjelmaan, joka aloitettiin vuonna 1995 New Yorkissa. Tällä hetkellä Samantha työskentelee Lontoossa Brahma Kumariksen Euroopan päämajassa, jossa hän on mukana monessa toiminnassa. Hän on mukana opettamassa henkisyyttä sairaaloissa, hän vetää meditaatiokursseja ja on mukana tapahtumien järjestämisessä. 

Luento on maksuton ja avoin kaikille. Luentokielenä on englanti, voit valita kuunteletko englanninkieltä vai tulkkausta suomeksi. 

Linkki luennolle:

https://us02web.zoom.us/j/86462711251
Passcode: rauha

Voit osallistua luennolle helposti nettiselaimen kautta tietokoneella. Sinun ei tarvitse asentaa sovellusta. Jos haluat osallistua kännykällä tai tabletilla käythän lataamassa maksuttoman sovelluksen. Lue lisää: ohjeet etäohjelmiin liittymisestä ja osallistumisesta

Joka sunnuntai 17:00-18:00 vaihtuva teema ja luennoitsija

Tämä luento on osa Sunnuntai-luentosarjaa. Käsittelemme erilaisia henkisen hyvinvoinnin teemoja suomalaisten meditaatio-opettajien sekä ulkomaalaisten tähtivieraiden ohjaamana. Sunnuntai-luentoihin kannattaa osallistua Zoomin kautta, jolloin voit valita ulkomaalaisen luennoitsijan kohdalla kuunteletko englantia vai tulkkausta suomen kielelle. Luennot striimataan myös Youtubeen, josta niitä voi käydä katsomassa jälkikäteen nauhoitteena.

Lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Gitte Hulden 0400 45 40 49 tai Ella Saarinen 040 910 6245

****************************************************************

Judgment Detox

Judging people is a habit that’s not only unhelpful - it’s actually harmful.  Every judgment we make serves to deepen our ego, telling us that we and and our perceptions are right, and others are wrong.  Judging separates us from others. It blocks the humility and compassion that come from recognising our ‘sameness’ - that your light and dark sides are mine also.   Everyone judges, but when we understand the loss it brings for the self and others, we can begin transform this negative habit and appreciate a greater level of connectedness and empowerment.

Samantha Fraser has been a student of the Brahma Kumaris since 1994 and works in primary education. She was born in London but spent 20 years serving in different countries of Africa. She loves teaching and learning and was actively involved in the Living Values educational program that was initiated in 1995 in New York. Currently Samantha is based in London at the National Headquarters of the Brahma Kumaris where she is involved in a variety of activities including outreach in hospitals, conducting meditation courses and helping to organise events.

Free event.

Zoom-link to participate:

https://us02web.zoom.us/j/86462711251
Passcode: rauha

You can join easily via web browser without downloading the app. If you are using a cell phone or tablet and do not have the Zoom app, you will need to download the Zoom app:

iPhone or IOS devices:https://zoom.us/download#client_iphone

Android devices:https://zoom.us/download#mobile_app

Contact information: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Gitte Hulden 0400 45 40 49 or Ella Saarinen 040 910 6245

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.