Brahma Kumaris Verkossa Finland
Lotta Arbman: Itsekunnioitus - elämän välttämättömyys

 

Suomesskin vieraillut, 40 vuotta meditaatiolle ja rauhan rakentamiselle omistanut Lotta Arbman:
ITSEKUNNIOITUS - ELÄMÄN VÄLTTÄMÄTTÖMYYS

Kun tunnen kunnioitusta itseäni kohtaan, minua ei uhkaa muiden suuruus ja menestys. Sen sijaan voin iloita siitä, että muut menestyvät, ja voin inspiroitua heistä kuitenkaan vertaamatta itseäni heihin. Itsekunnioitus on sisäistä turvallisuuden tunnetta, joka tekee minusta anteliaan, rauhallisen ja vakaan. Kuinka voimme rakentaa itsetuntomme henkisestä näkökulmasta käsin?

Lotta Arbman on koordinoinut Brahma Kumariksen toimintaa Ruotsissa vuodesta 1988 lähtien ja toimii sihteerinä Spirit of Humanity -foorumissa, joka on globaali foorumi johtajille, jotka ovat motivoituneet inhimillisistä perusarvoista. Spirit of Humanity -foorumi järjestää säännöllisiä kokoontumisia Islannissa. 

Joka sunnuntai 17:00-18:00 vaihtuva teema ja luennoitsija
Tämä luento on osa Sunnuntai-luentosarjaa. Käsittelemme erilaisia henkisen hyvinvoinnin teemoja suomalaisten meditaatio-opettajien sekä ulkomaalaisten tähtivieraiden ohjaamana. Sunnuntai-luentoihin kannattaa osallistua Zoomin kautta, jolloin voit valita ulkomaalaisen luennoitsijan kohdalla kuunteletko englantia vai tulkkausta suomen kielelle. Luennot striimataan myös Youtubeen, josta niitä voi käydä katsomassa jälkikäteen nauhoitteena.

Vapaa pääsy. Avoin kaikille.

Linkki Sunnuntai-luentoihin:

 
Meeting ID: 864 6271 1251
Passcode: rauha
 
Voit osallistua luennolle helposti nettiselaimen kautta tietokoneella. Sinun ei tarvitse asentaa sovellusta. Jos haluat osallistua kännykällä tai tabletilla käythän lataamassa maksuttoman sovelluksen. Lue lisää: ohjeet etäohjelmiin liittymisestä ja osallistumisesta

Lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Gitte Hulden 0400 45 40 49 tai Ella Saarinen 040 910 6245

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.