Brahma Kumaris Verkossa Finland
Daxa Shah: Karman salaisuudet

Daxa Shah:
KARMAN SALAISUUDET

Mikä on avain karman syvällisten salaisuuksien ymmärtämiseen ja miten se muuttaa elämääni? Vaikuttavatko teot, joita teen tänään siihen mitä tapahtuu huomenna? Karman salaisuuksien tunteminen auttaa elämään merkityksellisempää ja nautinnollista elämää.

Englantilainen Sisar Daxa Shah on opiskellut ja opettanut Raja Jooga-meditaatiota jo lähes 30 vuoden ajan. Hän koordinoi Wembleyn Inner Space -keskusta sekä Watfordin ja St. Albansin toimintaa. Brentin pormestari palkitsi Sisar Daxan Wembleyn etnisesti monimuotoisen väestön palveluksesta vuonna 2014. Hän on inspiroiva luennoitsija, joka tunnetaan päättäväisyydestään, rehellisyydestään, lempeydestään ja suloisuudestaan.

Joka sunnuntai 17:00-18:00 vaihtuva teema ja luennoitsija
Tämä luento on osa Sunnuntai-luentosarjaa. Käsittelemme erilaisia henkisen hyvinvoinnin teemoja suomalaisten meditaatio-opettajien sekä ulkomaalaisten tähtivieraiden ohjaamana. Sunnuntai-luentoihin kannattaa osallistua Zoomin kautta, jolloin voit valita ulkomaalaisen luennoitsijan kohdalla kuunteletko englantia vai tulkkausta suomen kielelle. Luennot striimataan myös Youtubeen, josta niitä voi käydä katsomassa jälkikäteen nauhoitteena.

Vapaa pääsy. Avoin kaikille.

Linkki Sunnuntai-luentoihin:

 
Meeting ID: 864 6271 1251
Passcode: rauha
 
Lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Gitte Hulden 0400 45 40 49 tai Ella Saarinen 040 910 6245

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.