Brahma Kumaris Verkossa Finland
Avoimien ovien päivä


Avoimien ovien päivä etänä

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme. Ohjelmassa on Minä olen messuilta tuttu, huippusuosittu sieluskooppi, non-stop meditaatiota rauhoittavassa meditaatiohuoneessa sekä tietoa meditaatiosta ja sen hyödyistä. Tapahtuma on maksuton.

Sieluskooppi 

Haluatko tietää salaiset hyveesi? Niitä on enemmän kuin uskoitkaan.... Tämä leikkimielinen sieluskooppi tehdään sinulle henkilökohtaisesti, kesto on noin 20-30 minuuttia. Vuorot jakautuvat jonotusperiaatteella, omaa vuoroaan voi odottaa meditaatiohuoneen rauhoittavassa tunnelmassa.

Sieluskooppi perustuu Raja Jooga -filosofiaan jokaisen sielun alkuperäisestä hyvyydestä. Saat valita itsellesi oman hyveen vuoden jokaiselle kalenterikuukaudelle. Sieluskooppi ei ole ennustamista. Jos muistutat itseäsi päivittäin 5 minuutin ajan saamastasi hyveestä alat huomata kuinka hyveellisyys alkaa lisääntyä elämässäsi!

Varaa mukaasi kynää ja paperia, jotta voit kirjoittaa hyveesi muistiin. Lähetämme sähköpostilla jälkikäteen vuoden hyvekartan, jonka voit tulostaa ja kirjoittaa siihen omat hyveesi. Saat lisäksi lyhyen selostuksen jokaisesta hyveestä. 

Meditaatiohuone

Haluatko oppia lataamaan akkusi ja rauhoittaa mielesi? Meditaatiohuoneen rauhoittavassa tunnelmassa kokeneen meditaatio-opettajan ohjaamana on helppoa saada maistiaisia siitä mitä meditaation hyödyt ovat. Meditaatioteema vaihtuu tasatunnein, ja ne ohjataan sanallisesti instrumentaalisen musiikin säestämänä. Voit viipyä meditoimassa haluamasi ajan ja lähteä itsenäisesti huoneesta niin kuin sinun aikatauluihisi sopii. 

Meditaation teema

12:00 - 13:00  Suvaitsevaisuus
13:00 - 14:00 Hiljaisuus
14:00 -  15:00 Viisaus
15:00 - 16:00 Vapaus
16:00 - 17:00 Keveys

Osallistuminen

Avoimien ovien päivä järjestetään Zoomissa.

Liity mukaan tästä linkistä:
Meeting ID: 856 9082 1377
 
Voit osallistua ohjelmaan helposti nettiselaimen kautta tietokoneella. Sinun ei tarvitse asentaa sovellusta. Jos haluat osallistua kännykällä tai tabletilla käythän lataamassa maksuttoman sovelluksen. Lue lisää: ohjeet etäohjelmiin liittymisestä ja osallistumisesta

Lisätiedot
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Ella Saarinen, puh. 040 910 6245

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.