-
Brahma Kumaris Verkossa Finland
VERKOSSA: Raja Jooga I -intensiivikurssi

RAJA JOOGA -INTENSIIVIVERKKOKURSSI ZOOMISSA

Kurssi järjestetään kahtena viikonloppuna 30-31.10. & 13-14.11.2021 klo 10:00-12:00 (yhteensä 4 kertaa)

Haluatko ymmärtää itseäsi syvällisemmin? Haluatko löytää uuden perspektiivin itseesi tai maailmaan? Mietitkö onko olemassa jokin meitä korkeampi voima?

Raja jooga -meditaatio on helppo ja kaikille avoin menetelmä itsensä kehittämiseen. Sen avulla on mahdollista löytää myös yhteys Korkeimpaan. Harjoittelun myötä saat kosketuksen sisäiseen rauhaan, rakennat harmoniset ihmissuhteet, saat energiaa työelämään ja rauhallisemmat yöunet.

Kurssi sopii kaikille - aloittelijoille tai kokeneemmille meditoijille, jotka haluavat löytää uutta näkökulmaa henkisiin harjoituksiinsa. Kurssilla käydään läpi Raja jooga -meditaation alkeet hyvin käytännönläheisellä ja yksinkertaisella tavalla. Kurssi sisältää teoriaa, keskustelua ja lyhyitä meditaatioharjoituksia. 

VAPAA PÄÄSY! Avoin kaikille.

Kurssilla käsiteltävät teemat:
- Ajatuksen voima
-Sielutietoisuus vs. kehotietoisuus
-Tietoisuuden osat: mieli, äly ja sanskarat
-Henkinen maailma vs. fyysinen maailma
-Yhteys Korkeimpaan

Ohjeet kurssille osallistumiseen

Osallistumislinkki Zoomilla:

https://us02web.zoom.us/j/88956367839?pwd=Y3B2WFNtY0NmTHovS3JhU3AveDFHdz09

Meeting ID: 889 5636 7839

Passcode: voima

Voit osallistua luennolle helposti nettiselaimen kautta tietokoneella. Sinun ei tarvitse asentaa sovellusta. Jos haluat osallistua kännykällä tai tabletilla käythän lataamassa maksuttoman sovelluksen. Lue lisää: ohjeet etäohjelmiin liittymisestä ja osallistumisesta
 
 
Lisätiedot:
Gitte Hulden, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh. +358 400 45 40 49

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.