Rauhaniemen virkistyskeskus Vanuttajankatu 5 Finland
TURUN SEUTU: Hiljaisuuden päiväretriitti

 

Hiljaisuuden päiväretriitti - Paluu alkulähteelle
Rauhaniemen virkistyskeskuksessa Kaarinassa, 8 km Turun keskustasta su 19.5.2019

Päiväretriitti tarjoaa mahdollisuuden itsensä kuuntelemiseen ja vahvistamiseen. Retriitissä on kyse kiireettömyydestä ja tyyneydestä, mielen ja kielen hiljaisuudesta sekä sielun ja kehon rauhasta. Hiljainen mielentila ei tarkoita, ettei ajatuksia olisi lainkaan. Se tarkoittaa, että voimme luoda tarpeellisia, laadukkaita ja myönteisiä ajatuksia. Mieli, joka on keskittynyt ja hiljainen ajattelee selkeästi, jolloin hyvien ratkaisujen tekemisestä tulee helppoa. Sisäinen hiljaisuus vaikuttaa myös ihmissuhteisiimme - voimme kokea enemmän rakkaudellisuutta ja kykymme toimia rakentavasti ristiriitatilanteissa kehittyy. 

Retriitti tapahtuu täydellisessä hiljaisuudessa, päivänkulkuun annetaan kuitenkin selkeät ohjeet.

Mikäli olet käynyt Raja jooga 1-meditaatiokurssin, tai aikaisempia järjestämiämme retriittejä, voit ilmoittua suoraan tapahtumaan. Muussa tapauksessa, suosittelemme osallistumaan la 18.5. järjestettävään retriitin orientaatiotuntiin (ilmoittauduthan orientaatiotunnille retriitti-ilmoittautumisen yhteydessä).

Aikataulu
La 18.5. klo 17-19 uusille suunnattu orientaatiotunti
(os. BK-keskus, Verkahovi, Verkatehtaankatu 4 as. 413, Turku)
Su 19.5. klo 11-16 Hiljaisuuden retriittipäivä (Rauhaniemen virkistyskeskus)

Paikka
Rauhaniemen virkistyskeskus (Littoistenjärven rannalla)
Vanuttajankatu 5,
20660 Littoinen, Kaarina
(Hyvät kulkuyhteydet, Turun keskustasta pääsee suoraan myös bussilla, sunnuntaisin tunnin välein.)

Retriitti on maksuton, mutta ilmoittautuminen vaaditaan. Paikkoja on rajoitetusti. 

Ruokailut
Brahma Kumaris valmistaa yksinkertaisen, mutta maukkaan vegaanisen kasvislounaan. Mainitsethan allergioistasi ilmoittautumisen yhteydessä. Tapahtuma sisältää myös kahvi- / teetarjoilun.

Lisätietoa Brahma Kumariksesta
BK on henkinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka opettaa Raja jooga -meditaatiota eri puolilla maailmaa. Suomessa toimintaa järjestetään mm. Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Suomen päämeditaatiokeskus sijaitsee Helsingissä. BK:n opetus on aina maksutonta, mikä perustuu ajatukseen, että henkinen tieto on jokaisen oikeus.

Toiminta perustuu vapaaehtoisiin lahjoituksiin, jotka auttavat henkistä tietoa leviämään yhä useammille henkilöille. Lahjoitusvaroja käytetään toiminnan käytännön kustannusten kattamiseen. Retriitin aikana on mahdollisuus jättää haluamansa summa lahjoituslaatikkoon tai tilille: Brahma Kumaris Finland
FI30 1378 3000 2215 86. 

Lisätietoa Raja jooga -filosofiasta

Sydämellisesti tervetuloa retriittiin!

Lisätiedot

Henna Apaala 040 939 6440 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.